Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kouzlo předpřeloženého

Zadání v mailu: pošleme vám k překladu text s předpřeloženými segmenty. Pošlete nám feedback, zdali vám tento postup usnadnil práci. Tak prohlašuji, že neusnadnil, jenom dosmát se po zběžném náhledu textu mi zabralo asi hodinu. Posuďte sami:

To není instalaci tohoto zařízení v oblastech, které jsou příliš vlhko nebo příliš nachlazení, jako je stavba dodatky, garáže nebo vinných sklepů.

Když se dveře otevřou, je vedl svítí, když zavřela je vypnuto. jestli chceš držet to světlo na zavřené dveře, otevři dveře, stiskněte klávesu se světlo tlačítko Vypnout světla, potom stiskněte tlačítko světla znovu otočit nad světlo.

Pokud je vnitřní teplota vyšší než 23 ° C, "ahoj" je uveden v zobrazení panelu a bzučák prsteny pro jednu hodinu nepřetržitě.

V případě výpadek energie do vinného sklepa si pamatují předchozí nastavení teploty, a když je moc vzpamatoval, teplota se vrátit na původní.

Pro snadný přístup k obsahu, zatáhni za regály přibližně 1/2 z železniční úsek. Tato jednotka je navrženas teleskopické běžci pro snadné klouzal z polic.

Odebrat nebo zapadala do dřevěných polic výtah polici vzhůru jako per diagram a jednoduše vytáhnout nebo tlačit na polici až sedí na teleskopické běžec bezpečně.

konzultovat kvalifikované elektrikář nebo služba technik pokud Grounding pokyny nejsou zcela jasné, nebo pokud pochybností, zda zařízení správně zaracha.

Zakroutím přebytečnou vodu z houba nebo tkanina při čištění oblasti kontroly, nebo jakékoli elektrické součásti.

Jestliže se výkon bude pryč po delší dobu, musíš si vzít správné kroky k ochraně váš obsah.

Chrastění hluku může pocházet z průtoku chladivo, což je normální.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář